Gezond  jeZelf zijn.         

 

 

Behandelingen.

 

Er wordt gewerkt aan het wegnemen van pijnen en klachten. Kortom klachten die mensen als last ervaren. Na enkele behandelingen voelt de cliënt zich weer gezond en lekker in zijn/haar vel en kan weer functioneren zoals het hoort.

 

Een bezoek start met een kort voorgesprek waarin de klachten en wensen van de cliënt worden besproken, hierna volgt een behandeling. Een standaard behandeling duurt ongeveer een uur en een kwartier. Tijdens een behandeling wordt gebruik gemaakt van een of meerdere methodes:

 

Touch of Matrix (TOM).

 

Touch of Matrix is door Günther de Jong en Peter Rombouts ontwikkeld. Een methode die gebaseerd is op veel inzicht en ervaring en ge-inspireerd door enkele actuele wetenschappelijke theorien en methodes. Het is een volwaardige complementaire behandel methode die alles in beweging zet. Om een beter beeld te krijgen van de methode en een behandeling te zien, zie: http://touchofmatrix.nl/

 

Het is een baanbrekende methode waarbij pijnen en klachten weggenomen kunnen worden, ook al zijn deze chronisch. De oorzaak van de klacht hoeft niet bekend te zijn.

Tijdens de behandeling is de client ontspannen en hoeft niets te zeggen.

 

Familie-opstellingen.


Het opstellingen werk laat zien dat alles en iedereen met elkaar verbonden is en dat we onderdeel zijn van een groter geheel. Het biedt de mogelijkheid om op een zeer effectieve wijze zaken aan het licht te brengen, oplossingen te vinden en te helen.

Opstellingen laten vaak zien dat belemmerende patronen niet alleen de persoon betreffen maar ook (een deel van) de familie. Deze patronen kunnen doorbroken worden, zodat men vrijer wordt in het denken, voelen, en handelen.

 

Gezondheids-opstellingen.

 

Wat is een gezondheids opstelling? Dit is een opstelling waarbij je jezelf, een ziek of pijnlijk orgaan opstelt eventueel in combinatie met je zelf herstellend vermogen.

Wij kunnen van alles meedragen wat in het familie systeem niet verwerkt is. Dit kan zich uiten in pijnen en klachten. Het zijn allemaal signalen dat iets gezien en erkend wil worden.

Tijdens de opstelling komt informatie vrij over de oorzaken van de pijn of ziekte. Soms zijn er meerdere opstellingen nodig om de klacht in kaart te brengen en heling te bewerkstelligen.